OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

LINUSPRO PRE-WORKOUT SHOT, 60 ML

7,50 kr.

Pre-WorkOut shot kosttilskud | Booster din energi og optimerer din udholdenhed og resultater | Indtages 30 minutter før træning | Vilde skovbær og grøn æble smag | Netto 60 ml | Prisen er pr. stk. | Få 5 % rabat ved køb af 12 stk. Anvend rabatkode “PWO12stk”

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

LINUSPRO PRE-WORKOUT SHOT, 60 ML

SÆT TURBO PÅ DIN ENERGI MED ET LINUSPRO PRE-WORKOUT SHOT

Når du indtager et LinusPro Pre-Workout shot | PWO 30 minutter før din træning, tilfører du din krop og dine muskler et hurtigt tilskud af energi og aminosyrer. Lige præcis det boost du har brug for til, at optimere din træning og dine resultater.

Et Pre-Workout shot giver dig lynhurtig energi – blandt andet med koffein, samt vigtige aminosyrer for dine musklers vækst, reparation og vedligehold.

Med energi-boost tilskuddet PWO, får du tilført ingredienser, som øger dine muligheder for, at gennemføre dit træningspas under optimale betingelser, med højere intensitet, og flere gentagelser.

Resultatet er større kvalitet i din træning og alt andet, lige bedre resultater.

FORDELE VED BRUG AF PRE-WORKOUT SHOT
  • Du tilfører din krop, og dine muskler vigtig energi inden dit træningspas
  • Medvirker til at booste din energi under et intensivt træningspas
  • Du tilfører både koffein, C-vitamin og energi-booster aminosyren taurin
  • Du reducerer din risiko for ophobning af mælkesyre i musklerne
  • Du tilbyder dine muskler de vigtige flergrenede aminosyrer Leucine, Isoleucine, Valine
  • Bidrager til at øge din muskelvækst
  • Medvirker til reducering af muskelømhed (DOMS/Delayed Onset Muscle Soreness)
  • Nem genvej til at optimere dine træningsresultater
  • Indtag det ca. 30 minutter før din træning
KØB DINE LINUSPRO PRE-WORKOUT SHOT NU!

… OG FÅ DEM LEVERET INDENFOR FÅ HVERDAGE

 

 

FORDELE VED BRUG AF LINUSPRO PRE-WORKOUT SHOT

Pre-workout som også kendes som PWO, medvirker til at forøge både din styrke og ikke mindst din evne til udholdenhed. PWO har tilmed også en effektiv indvirkning på din evne til at holde koncentrationen under hele din træning.

Dette Pre-workout shot fra LinusPro bygger på flere forskellige virksomme stoffer som eksempelvis koffein, aminosyren taurin, C-vitamin samt aminosyren beta-alanin.  Beta-alanin er bl.a. kendt for, at virke fremmende på evnen til at yde optimalt under kortvarige og intense udholdenhedspræstationer (cirka 60-120 sekunders varighed) ved, at medvirke til neutralisering af mælkesyre i musklerne.

Beta-alanin er ikke en essentiel aminosyrer, hvilket betyder, at din krop selv er i stand til at danne den. Men med tilskud af Beta-alanin sikrer du dig, at din krops indhold af denne vigtige aminosyre er tilstrækkeligt til, at du kan yde det optimale under din træning – specielt når du træner med høj intensitet.

Foruden dette indeholder dette Pre-Workout shot produkt også de tre essentielle og forgrenede aminosyrer, L-leucin, L-isoleucin og L-valin.

Aminosyrerne er altså en vigtig del af din proteinsyntese – dvs. i forhold til dine musklers evne til at vokse samt til den vigtige reparation og vedligeholdelse af dit muskelvæv, som er nødvendigt, når du træner ofte og med høj intensitet.

Med LinusPro Pre-workout shot har du derfor en effektiv energifyldt drik, med den absolut bedst mulige sammensætning til dit forestående intense træningspas

LinusPro Pre-workout shot er med de 60 ml indhold lige klar til, at du kan indtage det før din træning.

SE OGSÅ ANDRE PRODUKTER

KØB DINE LINUSPRO PRE-WORKOUT NU!

… OG FÅ DEM LEVERET INDENFOR FÅ HVERDAGE

Relaterede produkter

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.