OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

LINUSPRO PURE AMINOSYRER, 300 GRAM

79,50 kr.

Essentielle BCAA aminosyrer til maksimal muskelvækst | Appelsin og hindbærsmag | Netto 300 gram

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

LINUSPRO PURE AMINOSYRER, 300 GRAM

OPBYG DINE MUSKLER MED TILSKUD AF LINUS PURE AMINOSYRER (BCAA AMINOSYRER)

Med LinusPro pure aminosyrer kan du tilføre dine muskler lige præcis de essentielle forgrenede aminosyrer (BCAA), som indgår som vigtige dele, af dine muskelproteiner.

Dine muskler består af proteiner, som igen er opbygget af aminosyrer. Under og efter et intensivt træningspas – fx styrketræning eller andre hårde og krævende idrætsdiscipliner, nedbrydes dine muskler. Mellem de enkelte træningspas påbegynder din krop en reparationsproces af muskelvævet. Hvis du giver musklerne tilstrækkeligt med hvile og ernæring, genopbygges dit muskelvæv. Gør du det optimalt, vil musklerne ikke kun blive genopbygget, de vil opnå det der kaldes hyperkompensation. Det betyder, at dine muskler bliver lidt stærkere, end de var før dit sidste træningspas.

Men i denne periode er det vigtigt, at kroppen har adgang til netop de byggesten, der skal til for, at musklerne kan repareres, og bygges stærkere.

Linuspro Pure Aminosyrer indeholder de vigtige essentielle BCAA aminosyrer, som dine muskler har mest brug for til reparation og hyperkompensation.

FORDELE VED BRUG AF BCAA AMINOSYRER
  • Tilfører dine muskler de vigtige flergrenede aminosyrer Leucine, Isoleucine, Valine
  • Bidrager til hurtigere restitution, reparation og genopbygning af muskelmassen
  • Bidrager til øget muskelvækst
  • Medvirker til reducering af muskelømhed (DOMS/Delayed Onset Muscle Soreness)
  • Nem genvej til optimerings output af din træningsindsats
KØB DINE LINUSPRO PURE AMINOSYRER NU!

… OG FÅ DEM LEVERET INDENFOR FÅ HVERDAGE

HVAD BETYDER BCAA?

Protein er opbygget af aminosyrer. I alt har vi 20 forskellige aminosyrer som kan sammensættes på uendelige forskellige måder og dermed danne forskellige proteiner. I alt findes over 20.000 proteiner i den menneskelige organisme. Ud af de 20 aminosyrer er de 8 såkaldte essentielle. Det betyder at organismen ikke selv er i stand til at danne disse og derfor skal have dem tilført via kosten. Ud af de 8 essentielle aminosyrer findes der 3 forgrenede, de såkaldte BCAA (Branched Chain Amino Acids), leucine, isoleucine og valine. Disse forgrenede aminosyrer indgår som en væsentlig del af musklernes proteiner. Adgangen til leucine, isoleucine og valine aminosyrerne er derfor i højere grad vigtige for atleter som udfører intensiv og muskelnedbrydende sport, herunder træning med vægtbelastning.

SE OGSÅ ANDRE PRODUKTER

KØB DINE LINUSPRO PURE AMINOSYRER NU!

… OG FÅ DEM LEVERET INDENFOR FÅ HVERDAGE

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.