Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

LIVEPRO HIP BAND HEAVY

120,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

LIVEPRO HIP BAND HEAVY

FÅ BALDER AF STÅL MED DETTE HIPBAND HEAVY

Med dette LIVEPRO HIP BAND HEAVY har du det ideelle træningsredskab til helt præcist at træne dine baldemuskler og lår intensivt. Teknisk korrekt udførte øvelser, gør at du med dette hip band specifikt, rammer din baldemuskulatur, så den fremstår tonet, stærk, rund og velformet. Derfor kaldes et hip band også for et booty band.

Med et LIVEPRO hip band får du hurtigt føling med musklerne. Træningen med dette elastik giver dig den velkendte brændende men gode fornemmelse af en helt perfekt workout. Resultatet er stærke veludviklede muskler.

Træning med hip band – udført korrekt, bidrager desuden til stabilisering af din overkrop. Gevinsten er bedre kropsholdning og reduceret risiko for smerter, ømhed og skader.

Dette LIVEPRO HIP BAND HEAVY er for dig, der er vant til at træne balder og lår med hip band, eller blot naturligt er stærk. Er du utrænet, netop i gang efter en skadespause eller spinkel af bygning? I det tilfælde vil et hip band LIGHT eller MEDIUM formentligt være bedre for dig.

KØB ET HIP BAND DER PASSER TIL DIN FORM

Vær opmærksom på at din form hele tiden kan ændres. Det kan fx være i forbindelse med ferie, skader eller travlhed med studie, job og familie. Derfor kan dine musklers styrke også ændres, så de bliver svagere. Sørg derfor for altid at have den rette modstand i dine bands. Det gør du ved at købe både dette samt medium og light. Husk på at du kan anvende flere bands sammen, hvis du ønsker at øge modstanden/sværhedsgraden.

TAG DIT HIP BAND MED OG TRÆN HVOR DET PASSER DIG

Dette LIVEPRO HIP BAND HEAVY fylder meget lidt. Du kan derfor have det liggende i skuffen derhjemme, så nemt kan finde det frem og få trænet ben og balder med høj intensitet, når det passer ind i dit program.

Hvorfor ikke også tage det med når du er på ferie, så du nemt og ligetil kan holde din form toptunet. Tag det derfor med på ferien i sommerhuset eller til at træne med på terrassen eller på hotelværelset på ferien sydpå.

Måske du er også lidt træt af at dele de snavsede og uhygiejniske hip bands med alle de andre i fitnesscentret, ja så medbring dit eget. Disse LIVEPRO HIP BANDS fylder absolut ingenting i din sportstaske. Bliver det meget nemmere?

KØB DIT LIVEPRO HIP BAND NU!

… OG FÅ DET LEVERET OM FÅ DAGE

Farve: Sort og blå
Sværhedsgrad: Heavy. Fås også i light og medium
Størrelse: L: 68 cm, B: 8 cm
Modstand: 54,36-113,25 kg (120-250 LBS)

Anvendes til intensiv træning af ben- og baldemuskulatur

Alle LIVEPRO hip bands er udviklet, så de opfylder kravene om at være hudvenlige og samtidig genere mindst muligt, ved ikke at ”gribe” fat i huden. LIVEPRO HIP BANDS er derfor fremstillet i et materiale af vævet naturligt gummi i tekstil.

Relaterede produkter

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.