Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

LIVEPRO HIP BAND LIGHT

79,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

LIVEPRO HIP BAND LIGHT

TRÆN LÅR OG BALDER MED DETTE LIVEPRO HIPBAND LIGHT

Med dette LIVEPRO HIP BAND LIGHT får du det helt perfekte band til præcis og intensiv træning af din baldemuskulatur og lår.

Udført korrekt giver dette hip band dig mulighed for at ramme og forme din baldemuskulatur direkte. På den måde kommer den hurtigt til at fremstår stærk, velformet og markeret. Et hip band kaldes derfor også for et booty band.

Her kan du for alvor mærke den brændende men gode fornemmelse af intensiv og muskelopbyggende træning.

Anvendt teknisk rigtigt vil dette hip band desuden medvirke til at stabilisere din overkrop og generelt give dig en ergonomisk bedre og sundere kropsholdning.

Dette LIVEPRO HIP BAND LIGHT er for dig der er relativ ny i denne form for træning eller spinkel i din kropsbygning. Er du vant til at træne ben og balder med et hip band, skal du nok vælge et af de 2 andre bands, MEDIUM eller HEAVY.

TAG DIT HIP BAND MED NÅR DU ER PÅ FARTEN

Dette LIVEPRO HIP BAND LIGHT fylder praktisk talt intet. Det er derfor nemt at tage frem derhjemme, når du lige har 10 minutter til at træne intensiv ben og balder. Tag også dit hip band med på ferien i sommerhuset eller til at træne på altanen på hotellet under sydens sol.

Er du også træt af at dele snavsede og bakteriefyldte hip bands med de andre i dit fitness- eller træningscenter? Fortvivl ikke. Dette band fylder så lidt, at du blot kan have det liggende i din sportstaske. Nemmere bliver det næsten ikke.

Husk på at træner du ofte, så udvikles dine muskler også tilsvarende. Du kan derfor med fordel købe både dette hip band i light, medium og heavy.

KØB DIT LIVEPRO BOOTY BAND NU!

… OG FÅ DET LEVERET OM FÅ DAGE

 

Farve: Sort og blå
Sværhedsgrad: Light. Fås også i medium og heavy
Størrelse: L: 58 cm, B: 6 cm
Modstand: 54,36-113,25 kg (120-250 LBS)

Anvendes til intensiv træning af ben- og baldemuskulatur

Alle LIVEPRO hip bands er udviklet, så de opfylder kravene om at være hudvenlige og samtidig genere mindst muligt, ved ikke at ”gribe” fat i huden. LIVEPRO HIP BANDS er derfor fremstillet i et materiale af vævet naturligt gummi i tekstil.

Relaterede produkter

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.