OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

LIVEPRO POWER BANDS

59,50 kr.189,50 kr.

Livepro Power Bands | Ultrastærke træningselastikker | Effektive til muskelopbygning og vedligeholdelse | 5 sværhedsgrader

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

LIVEPRO POWER BANDS

KOM I SUPERFORM MED LIVEPRO POWER BANDS

Med LIVEPRO POWER BANDS kan du for alvor træne tungt og akkurat lige så effektivt, som hvis du trænede i et fitnesscenter.

Uanset om du allerede er i topform eller du ønsker at blive det – og ønsker at kunne træne lige så effektivt hjemme som i træningscentret, så er LIVEPRO POWER BANDS det helt rigtige for dig. Træn tung squats, dead-lift, bryst etc. med akkurat lige så meget modstand som du kan gøre i et træningscenter.

KØB DIN LIVEPRO POWER BAND NU

… og få dem leveret allerede om få dage

Et LIVEPRO POWER BAND fylder meget lidt. Du kan derfor nemt både træne med det derhjemme eller tage det med dig på rejsen, eller hvor du nu begiver dig hen.

Træner du til dagligt i et fitnesscenter så medbring dit eget power band for eftertiden. Så slipper du for at stå i kø til det power band, du skal bruge er ledigt. En ekstra god ting ved selv at medbringe dit band er at du slipper for at dele bakterier med alle de andre i centret.

VÆLG MELLEM 5 FORSKELLIGE SVÆRHEDSGRADER

Med hele 5 forskellige bands finder du akkurat det, der passer til dig. Uanset hvor stærk du er, din dagsaktuelle form og dit fokusområde i dag.

Med en længde på 2080 mm er LIVEPRO power bands skræddersyet til træning af alle kroppens muskler.

Er du i super god form, og elsker udfordringen med at yde mere, hver gang du træner, bør du vælge dette EXTRA-HEAVY eller HEAVY BAND.

Er du ny indenfor træning – og specielt træning med power bands, utrænet eller kvinde vil LIVEPRO POWER BAND MEDIUM, LIGHT, EXTRA LIGHT formentlig være de rigtige for dig. Selvfølgelig afhængig af hvem du er.

Vær desuden opmærksom på følgende: Der kan være endog stor forskel på styrken i de enkelte muskler eller muskelgrupper imellem. Selv om du er bomstærk i nogle discipliner/muskelgrupper, kan der sagtens være andre muskler som naturligt er relativt svagere. Alene af den årsag bør du overveje at investere i power bands med forskellige styrker/modstande.

Invester derfor i powerbands med forskellige sværhedsgrader så du altid har det power band, der passer til dit træningspas i dag, samt hvilke fokusområder du skal træne.

LIVEPRO POWER BANDS ER UDVIKLET TIL AT BLIVE BRUGT IGEN OG IGEN

LIVEPRO POWER BANDS er af meget høj kvalitet. De er udført i en stærk og holdbar latex-gummi som kan holde til, at du træner tungt og gentagende.

KØB DIT LIVEPRO POWER BAND NU

… og få dem leveret allerede om få dage

Se også vores andre træningsredskaber til intensiv træning som fx slam balls og battle rope

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.