OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

LIVEPRO SPEEDROPE SJIPPETOV 185 GRAM

89,50 kr.

Top professionelt Livepro sjippetov | 185 gram vægtet sjippetov | Kuglelejer mellem tov og håndtag | Fås i blåt og grønt

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

LIVEPRO SPEEDROBE SJIPPETOV 185 GRAM

LIVEPRO SPEEDROPE SJIPPETOV 185 GRAM – FOR DE AMBITIØSE

Livepro speedrobe er et såkaldt vægtet sjippetov som gør din træning endnu mere effektiv. Er du seriøs med din træning, og ønsker et professionelt speedrobe sjippetov, så opfylder dette LIVEPRO speedrope sjippetov 185 gram alle dine drømme.

Sjippetovet er lynhurtigt, og det roterende led giver dig mulighed for helt op til 240 omdrejninger pr. minut. Her får du virkelig pulsen op og konditionen i top.

INFORMATION OM OG FORDELE VED SJIPNING
  • Sjippetovet fra Livepro er et professionelt vægtet tov på 185 gram
  • Fantastisk til at øge konditionen og styrke hjertekredsløbet
  • Styrker reaktionsevne, balance og koordinering
  • Nemt at nå op på de anbefalede 10000 skridt om dagen
  • Fantastisk kalorieforbrænder
  • Sjippetovet kan medbringes alle steder
  • Du kan træne inde såvel som udendørs
  • Toner musklerne og gør dem udholdenhedsstærke
KØB DIT LIVEPRO SPEEDROBE SJIPPETOV 185 GRAM NU!

… og få det leveret om ganske få dage

 

TRÆNING MED SJIPPETOV KOMBINERER 5 FORSKELLIGE TRÆNINGSFORMER

En god fysisk form vil altid være en kombination af både din styrke, hurtighed, koordinering og balance, hvor godt dit kondital er samt din evne til at holde ud.

Med et professionelt speedrope sjippetov som dette fra LIVEPRO har du mulighed for at træne alle disse 5 forskellige områder på en og samme tid.

Med dette LIVEPRO speedrope sjippetov 185 gram bliver din træning både sjov og – ikke mindst – absolut udfordrende. Kun din teknik, ihærdighed og vilje sætter grænserne. Sjippetovet skal nok følge med.

Brug det professionelt som din egentlige sport eller som et fantastisk supplement til din egentlige sport. Uanset hvad du foretrækker, så får du her top-grundtræning, hvad enten du til daglig træner fitness og styrketræning, boksning eller anden kampsport, løb, cykling eller en helt sjette idrætsgren.

SJIPNING HAR VÆRET GRUNDSTENEN I SPORT GENNEM TIDERNE

Sjipning har eksisteret ”altid” og været brugt til både sjov, leg, seriøs sport. Ikke mindst har sjipning været en grundtræningsform i boksning og mange andre kampsportsgrene.

Ikke ret meget andet kan få din kondition i top på kort tid som sjipning. Så ønsker du at komme i alle tiders superform, så er det bare med at købe dette professionelle speedrope sjippetov fra LivePro.

LIVEPRO speedrope sjippetovet er yderst holdbart, og udført i slidstærke materialer som holder til det hele. Bare sjip løs – det er kun din kondition og udholdenhed der begrænser dig.

Dette sjippetov vejer 185 gram, og du kan vælge mellem grøn og blå farve. Ønsker du mere vægt i håndgrebet, så fås dette sjippetov også i en 300 gram udgave.

SE OGSÅ ANDRE PRODUKTER

KØB DIT LIVEPRO SPEEDROBE SJIPPETOV 185 GRAM NU!

… og få det leveret om ganske få dage

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.