SPAR 15 % PÅ UGENS TILBUD - SHOP NU!

Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

LIVEUP NBR YOGAMÅTTE | TRÆNINGSMÅTTE

375,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

Ryd

LIVEUP NBR YOGAMÅTTE | TRÆNINGSMÅTTE

SUPER LÆKKER LIVEUP NBR YOGAMÅTTE

Denne lækre Liveup NBR yogamåtte er ideel til dig der fx dyrker yoga, pilates, meditation eller lignende. Måtten er udført i en eksklusiv og fleksibel postret skum, som fås i 2 flotte blå og grønne neonfarver.

Måtten er af en rigtig god kvalitet, og kan holde til at du bruger den. Den lækre skum som træningsmåtten er lavet, af giver både en øget dæmpning som gør træning på måtten komfortabel samtidig med, at materialet har en lang levetid. Liveup NBR yogamåtten har i øvrigt dobbeltsidet “non-slip” overflade som gør det sikkert for dig. Med en vandafvisende overflade er måtten desuden beskyttet mod blandt andet sved og anden fugt.

Måtten har en rigtig god størrelse på 180 cm i længden og 60 cm i bredden, så der er godt plads på måtten til din workout. Samtidig giver de 1,5 cm i tykkelsen en dejlig komfortabel oplevelse.

KØB DIN LIVEUP TRÆNINGSMÅTTE NU!

… OG FÅ DEN LEVERET INDENFOR FÅ DAGE

 

PRAKTISK INDBYGGET BÆREREM

Yogamåtten er nem at rulle sammen, og sammen med den indbyggede bærerem er den let at medbringe. Rul måtten sammen og tag bæreremmen over skulderen og så er du klar til at tage til træning. Medbring fx yogamåtten til din træning i yoga- eller pilatescenteret, fitnesscenteret – eller tag den med på ferien i sommerhuset eller sydpå.

KØB DIN LIVEUP TRÆNINGSMÅTTE NU!

… OG FÅ DEN LEVERET INDENFOR FÅ DAGE

Se også vores andre yoga- og træningsmåtter

 

 

 

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.