OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

LIVEUP SPEEDROPE

40,00 kr.

Liveup speedrobe sjippetov | Lynhurtigt sjippetov til sjov og træning | Størrelse: 0.5 x 275cm | Fås i orange, lilla og grå

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

LIVEUP SPEEDROPE

SÆT SKUB I KONDITIONEN MED DETTE LIVEUP SPEEDROPE

Med dette Liveup speedrope kan du virkelig får fart i din træning. Sjippetovet er hurtigt og giver dig derfor mulighed for virkelig at få pulsen op.

En god fysisk form vil altid være en kombination af såvel din styrke, hurtighed, koordinering og balance, samt hvor godt dit kondital er og – ikke mindst – din evne til at holde ud.

Dette speedrope sjippetov gør det muligt at træne alle disse 5 forskellige områder på en og samme tid.

Med et sjippetov bliver din træning også sjov og udfordrende. På samme tid er det en effektiv måde at variere din grundtræning på, uanset om du til daglig dyrker fitness, løb, cykling eller en helt fjerde idrætsgren.

Sjipning er ældgammel og har været brugt til både sjov, leg, seriøs idrætsaktivitet og ikke mindst som en meget vigtig bestanddel i andre former for træning. Sjipning har formentlig afgjort mange boksekampe i tidernes løb i den sidste og afgørende fase. Sjipning er nemlig formidabel til at opnå et højt kondital.

Så ønsker du at komme i alle tiders superform, så er sjipning et rigtig godt valg.

Dette slidstærke Liveup speedrope er anvendeligt til både seriøs konditions- og koordinationstræning. Men ikke mindst til fornøjelse.

Vil du tabe nogle overflødige kilo, så er sjippetovet her også ideelt.

VÆLG MELLEM 3 FARVER

Du kan vælge mellem 3 forskellige farver: orange, lilla og grå.

KØB DIT SPEEDROPE NU!

… OG KOM I GANG MED AT SJIPPE OM GANSKE FÅ DAGE

FÅ DINE 10.000 SKRIDT MED SJIPNING

Sundhedsstyrelsen opfordrer os jo til at gå mindst 10.000 skridt hver dag. Med et sjippetov i din daglige træning er du helt sikker på hurtigt at opfylde anbefalingerne.

Når du bevæger dig mindst 10.000 skridt om dagen, viser forskningen, at du meget effektivt nedsætter  risikoen for at blive ramt af en lang række livsstilssygdomme som fx forhøjet blodtryk, diabetes type 2, hjertekarsygdomme og overvægt.

TAG DIT SPEEDROPE MED DIG ALLE STEDER

En af de rigtig gode ting ved sjipning er at du nemt kan tage dit sjippetov med – uanset om du er på ferie, på forretningsrejse eller bare foretrækker at sjippe med dit eget sjippetov i dit træningscenter. Med lidt plads foroven og til siderne så har du den plads der skal til for, at du kan udfolde dig med dette speedrope.

Har du tidligere sjippet, ja så er det bare med at komme i gang igen. Er du helt ny, så kræver sjipning lidt  tålmodighed til teknikken er på plads, og din kondi kan følge med. På YouTube finder du nemt videoer med masser af tips til træning – både for den erfarne og for dig der er helt ny.

SE OGSÅ ANDRE PRODUKTER

KØB DIT SJIPPETOV NU

… og kom i gang med din cardiotræning allerede om få dage

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.