Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

LIVEUP TRÆNINGSHJUL PRO

198,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

LIVEUP TRÆNINGSHJUL PRO

FÅ MAKSIMALT UD AF DIN MAVE- OG CORETRÆNING MED DETTE LIVEUP TRÆNINGSHJUL PRO

Med dette Liveup Træningshjul Pro får du et kvalitets AB træningshjul som virkelig kan være med til at sætte speed på udviklingen af dine mavemuskler og lænd.

Når du ruller frem og tilbage med hjulet vil samtlige af dine mavemuskler blive udfordret, og allerede efter få ugers regelmæssig træning vil du kunne mærke og se fremgang.

BÅDE FOR DEN RUTINEREDE SÅVEL SOM DIG DER ER HELT NY

Med AB træningshjulet får såvel den veltrænede atlet som nybegynderen maksimalt ud af sin træning. Er du helt ny vil du helt sikkert blive udfordret til stregen, og er du veltrænet i forvejen, ja så findes der stadig masser af hardcore træning til dig med dette træningshjul.

TRÆN HELE KROPPEN MED TRÆNINGSHJULET

Med dette Liveup Træningshjul Pro bliver samtlige muskler i din krop tonet og strammet op. Din talje bliver smallere, din rygmuskulatur bliver tykkere og mere markeret, dine armmuskler stærke og markerede og dine balde- og lårmuskler runde og veludviklede. Ikke mindst vil du opleve en væsentlig forandring af dine mavemuskler som både bliver stærkere og mere synlige.

For rigtig mange kan træningshjulet erstatte næsten al anden form for træning. Men uanset hvilken form for sport eller træning du i dag praktiserer, så er træningshjulet et formidabelt supplement til at opnå en allround styrke og udholdenhed.

AB TRÆNINGSHJUL AF HØJ KVALITET

Træningshjulet fra Liveup kan tåle at blive brugt igen og igen. Selve hjulet er udført i et stærkt plastmateriale med skridsikkert gummi. Håndtagene er udført i stål med en behagelig plastbelægning som giver dig et godt og sikkert greb når du træner.

KØB DIT TRÆNINGSHJUL NU!

… OG FÅ DET LEVERET OM FÅ DAGE

 

 

Liveup AB træneren er velegnet til at træne hele kroppen med stor fokus på mave og ryg (core). Træningshjulet er også formidabelt til at udvikle stærke balde- og lårmuskle

Træningshjulet anvendes ved at holde på håndtagene og rulle fremad med hjulet foran kroppen og tilbage igen. Positionen er liggende på knæ.

Stærkt plastmateriale med gennemgående stålhåndtag foret med behageligt plastmateriale for hænderne.

Farve: Gul/grå

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.