Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

LIVEUP LØBESKÆRM

380,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

LIVEUP LØBESKÆRM

OPTIMER DIN LØBETRÆNING MED DENNE LØBESKÆRM FRA LIVEUP

Med træning med løbeskærm optimerer du effektivt start, acceleration og din evne til at løbe med modstand. Det gør dig både hurtigere og stærkere, og giver dig meget bedre resultater.

Gennem tiderne har der været afprøvet mange forskellige former for ekstra belastning i forbindelse med løbetræning for derigennem at opnå øget styrke, højere hastighed og forbedret “eksplosion” ved start. En af disse metoder er løbeskærmen fra Liveup.

Ved igangsættelse udfolder skærmen sig som en almindelig faldskærm, som trækkes efter dig. Vinden i skærmen yder en modstand på omkring 7 kilo, og tvinger dig dermed til at yde lige det ekstra som gør forskellen.

Skærmen kan både anvendes til at optræne højere starthastighed eller en højere gennemsnits-hastighed.

Trænes du regelmæssigt med løbeskærmen, vil din krop (muskler og sener) vænne sig til en højere belastning. Resultatet betyder, at såvel din starthastighed som din generelle gennemsnits-hastighed uden skærm efterfølgende øges.

Skærmen er ideel for alle der ønsker, at kunne præstere mere når de løber, men specielt i sprintdiscipliner, har skærmen sin berettigelse.

LØBESKÆRM ER IKKE KUN FOR LØBERE

Brug af løbeskærm er ikke kun for løbere. Dyrker du andre former for sport, hvor hastighed og eksplosion er vigtig kan løbeskærmen være med til at øge din præstation. Det gælder både indenfor forskellige former for kampsport, men eksempelvis også hvis du dyrker Crossfit eller lignende.

SÅDAN ANVENDES LØBESKÆRMEN

Din løbeskærm leveres med en justerbar taljerem, som du spænder rundt om livet, så skærmen trækkes efter dig.

BESTIL DIN LØBESKÆRM I DAG

… og få den leveret inden for få dage

Løbeskærm som udfoldes under igangsættelse af løb
Yder ca. 7 kg modstand
Leveres med taske

Anvendes til at øge acceleration, styrke og hastighed. Kan både anvendes i forbindelse med løbetræning – specielt i sprintdiscipliner, men er også ideel i forbindelse med andre former for sport hvor hurtighed og acceleration er vigtig.

Nylon

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.