OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

MASSAGEBOLDE MED PIGGE

13,50 kr.23,00 kr.

Massagebolden er udover massage også ideel til træning af muskler i arme og fingre og almindelig afspænding af muskler. Massagebolden fås i størrelse 6, 7, 8, 9 og 10 cm. i diameter.

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

MASSAGEBOLDE MED PIGGE

GIV EN EFFEKTIV MASSAGE MED MASSAGEBOLDE MED PIGGE

Med disse massagebolde med pigge kan du nemt give en effektiv og dyb massage til træt og overbelastet muskulatur. Massageboldenes pigge gør det muligt effektivt at fjerne myoser, muskelstrenge og andre former for overspændt muskulatur og dermed fremme helingen af vævet.

INFORMATION OM OG FORDELE VED BRUG AF MASSAGEBOLDE MED PIGGE
  • Boldene giver dig mulighed for at behandle dig selv eller andre på en effektiv og professionel måde
  • Massageboldens pigge er yderst effektive til at nå dybt ned i musklerne på en skånsom måde
  • Medvirker til hurtigere restitution af træt og overbelastet muskulatur
  • Øger blodcirkulationen og fremmer bortskaffelsen af affaldsstoffer
  • Brug af massageboldene reducerer smerter og ømhed i fingre og hænder
  • Kan både bruges professionelt som til hjemmemassage
  • Boldene findes i 6, 7, 8, 9 og 10 cm i diameter
KØB DINE MASSAGEBOLDE MED PIGGE NU!

… SÅ KAN DU ALLEREDE KOMME I GANG MED AT MASSERE OM FÅ DAGE

GIV MASSAGE UDEN AT FÅ ØMME FINGRE

At skulle massere i længere tid og tilmed med god kvalitet kan være udfordrende. Både arme, hænder og fingre skal være vant til at massere, og så kræver det desuden en god teknik. Af samme årsag er det næsten en umulig opgave for en ikke-professionel. Massage i længere tid medfører hurtigt tunge, trætte og måske ømme fingre og arme.

Men med disse massagebolde med pigge er det ikke længere et problem. Med boldene kan du uden problemer både massere i længere tid – og med god kvalitet. Nu er det slut med ømme led og muskler.

Uanset om du skal massere dig selv, en god ven eller veninde, din træningskammerat eller måske kollegaen, så kan du meget nemt og uden problemer, klare det med massagebolden.

Arbejder du professionelt som eksempelvis massør, fysioterapeut eller lignende, ja så er brugen af massagebolde også et godt værktøj. Både til at yde en god behandling, men også til at skåne dig selv og dine arme og fingre.

MASSAGEBOLDEN FÅR DU I 5 FORSKELLIGE STØRRELSER

Massagebolden fås i 5 forskellige størrelser, 6, 7, 8, 9 og 10 cm. De store massagebolde, fx ø 10 cm og ø 9 cm er meget velegnet til behandling af de helt store muskler på ryg og ben. Skal du behandle lårmuskulaturen bredt er størrelse 10 fx perfekt. Bolden i denne størrelse er også ideel, når den, der skal masseres er fysisk stor.

Skal du massere mindre områder eller være mere specifik i forbindelse med små myoser og muskelstrenge, vil en af de mindre bolde være mest effektive.

MASSER DYBT OG SKÅNSOMT

De bløde pigge på disse massagebolde gør det muligt, at give en grundig massage på langs at muskelfibrene og dermed øge blodtilførslen til musklen. Resultatet er øget tilførsel af ilt og næring til muskler og bindevæv og hurtig bortskaffelse af affaldsstoffer.

Når du kombinerer en af de større massagebolde med en af de mindre størrelser, har du de perfekte værktøjer til både at løsne myoser, øge blodcirkulationen i musklen og ”opløse” sammenklistrede muskelfibre.

Uanset hvad dit formål med at anvende massagebolden er, så er den yderst velegnet. Anvend den til at forebygge trætte, ømme og stive muskler efter en træningssession, som direkte behandling af skadet væv eller til en afslappende velvære-massage.

Er du professionel massør eller lignende, kan du både anvende bolden som en variation til den manuelle behandling med dine hænder og fingre, samt til egentlig specifik behandling.

Når du skal købe din massagebold anbefaler vi dig at købe dem alle. Så du altid har den størrelse, som passer til præcis den muskel og specifikke behandling, du ønsker at give.

KØB DINE MASSAGEBOLDE MED PIGGE NU!

… SÅ KAN DU ALLEREDE KOMME I GANG MED AT MASSERE OM FÅ DAGE

Se også vores mange forskellige foam rollers

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.