Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

OXD INTENS VARMECREME 100 ML

94,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

OXD INTENS VARMECREME 100 ML

Bliv varmet godt op inden sport med denne OXD intens varmecreme 100 ml og bliv helt klar til at præstere!

Når du skal præstere maksimalt uden at risikere at blive ramt af skader, er det vigtigt at du får alle muskler varmet grundigt op. Opvarmningen foregår både ved en generel opvarmning, hvor hele kroppen bliver varm samt en specifik opvarmning. Den specifikke opvarmning skal sikre, at de muskler du anvender i din sport, er klar til at yde deres maksimale.

Med denne OXD varmecreme masseres eventuelle problemområder ind efter den generelle opvarmning og inden den specifikke. Hermed opnår du maksimal blodtilstrømning til muskler, som om kort tid skal præstere.

Dyrker du fx fitness, og har problemer med smerter i musklerne i rotator cuffen (skuldermusklerne), så sørg for at påføre cremen på disse muskler et par minutter før din specifikke opvarmning. Samme fremgangsmåde anvender du i forhold til andre sportsgrene og problemområder.

SÅDAN VIRKER VARMECREMEN

Når du påfører varmecremen, udvides de små kapillærer i det behandlede område. Det betyder, at tilførslen af ilt og næring til musklerne øges markant. Dette kan du bl.a. mærke ved, at området bliver varmere. De udvidede kapillærer sørger som nævnt for at musklerne få den optimale tilførsel af ilt og brændstof, men også at affaldsstoffer fjernes hurtigere fra musklerne.

Samlet giver dette højere idræts-præstation og reduceret risiko for skader.

Brug varmecremen før sport samt i forbindelse med sportsmassage. Varmecremen kan anvendes overalt på kroppen, og er desuden uden parabener.

KØB DIN OXD INTENS VARMECREME 100 ML NU

… så har du den inden for få hverdage og kan blive helt klar til at dyrke din sport igen

 

 

 

 

Anvendes før opvarmning på specifikke problemområder, samt i tilfælde hvor musklerne skal præstere maksimalt

OXD – Intens varmecreme
Indhold: Aqua (vand), cetearylalkohol, glycerin, metylsalicylsyre, cetearylglykosid, kamfer, fenoxyetanol, xanthangummi, vanilylbutylæter, carbomer, caprylylglykol, natriumhydroxid.
Advarsler: Kun til udvortes brug. Undgå kontakt med øjne, slimhinder, sår eller beskadiget hud. Vask hænder efter påføring af produktet. Spørg lægen, før produktet anvendes til børn under seks år eller til gravide eller ammende kvinder. På grund af produktets egenskaber er det ikke egnet til langvarig massage. Må ikke spises. Søg toksikologisk rådgivning i tilfælde af utilsigtet indtagelse.

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.