Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

REAKTIONSBOLD

100,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

REAKTIONSBOLD

Med denne orange reaktionsbold kan du på en sjov måde – selv eller sammen med andre – få trænet dine egenskaber indenfor hurtighed, koordinering, balance og reaktion.

Reaktionsbolden har hele 6 sider, hvilket bevirker, at dens baner er uforudsigelige og forskellige for hver gang du kaster bolden. Kast fx bolden mod underlaget eller op mod en mur og forsøg at gribe den igen.

Træner I flere sammen – måske med flere bolde – kan I fx kaste bolden og råbe en anden navn op hvorefter denne skal forsøge at gribe den. På den måde sætter I virkelig hinandens evner til at reagere og koordinere på prøve. Her får i udfordring og sjov for alle pengene.

KOORDINERINGSEVNE OG BALANCE ER VIGTIGT I AL SPORT

Uanset hvilken form for sport du praktiserer, så er dine evner til at reagere, koordinere og holde balancen vigtig for at kunne opnå optimale resultater. Men egenskaberne er også yderst vigtige i forhold til at reducere risikoen for at du pådrage dig en skade. Men reaktionsbolden kan du sideløbende med din oprindelige sport træne disse færdigheder meget effektivt og varieret.

TRÆN OG HAV DET SJOVT PÅ SAMME TID

Denne orange reaktionsbold vejer kun 140 gram. Den er derfor nem, at have med ud hvor der er store flader (gulve, fliser, vægge), som kan anvendes til at øve din dine dine færdigheder i reaktion, koordinering m.v. Det kunne eksempelvis være på parkeringspladsen, fortovet eller andre egnede steder.

Samtidig med at du træner med bolden, så har du maksimal sjov og hygge. Træning med reaktionbold giver masser af grin. Samtidig har du høj puls og træner derfor både kondition/cardio og styrke i ben og balder.

KØB DIN REAKTIONSBOLD NU

Køb reaktionsbolden nu og kom i gang med at træne med den allerede om få dage.

Farve: Orange

Størrelse: 66 mm

Vægt: 140 gram

Levering: 1-3 hverdage

Anvendelse: Træning af koordinering, hurtighed, balance og til sjov

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.