Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

SJIPPETOV MED DIGITALTÆLLER

130,00 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

SJIPPETOV MED DIGITALTÆLLER

Med dette sjippetov med digitaltæller kan du både have det sjovt, få styrket dit kondital og holde øje med hvor meget du får sjippet.

At være i god fysisk form vil altid være en kombination både af styrke, hurtighed, balance og et godt kondital. Du finder praktisk talt intet træningsredskab der kombinerer disse 4 forskellige områder som når du træner med sjippetov.

De fleste ved det jo godt – for at træningen skal virke skal det også være hårdt. Men det må også meget gerne være sjovt og udfordrende.

En rigtig god måde at få det sjove ind i din træning er netop ved sjipning. Det udfordrer dig både på din koordination, din kondition og – ikke mindst – udholdenhed.

SJIPPETOVET ER GRUNDTRÆNING I MANGE SPORTSGRENE

Det er selvfølgelig ikke uden grund at bl.a. boksere bruger sjipning som et grundelement af deres træning – det virker nemlig på alle førnævnte dele. Men også indenfor crossfit er sjipning basistræning. Så vil du i superform sådan for alvor, så er sjipning et rigtig godt skridt på vejen.

Dette sjippetov med digitaltæller er til både seriøs konditions- og koordinations træning – samt fornøjelse. Noget af den bedste træning, hvis du både vil opnå styrke, hurtighed, kondition og god koordination. Men sjipning er også ideelt til lige at tabe de sidste overflødige kilo.

OPNÅ DINE 10.000 SKRIDT MED SJIPPETOVET

Sundhedsstyrelsen anbefaler at du skal bevæge dig mindst 10.000 skridt hver dag. Med et sjippetov når du meget hurtigt de anbefalede skridt. Når du de 10.000 skridt viser forskning at du effektivt nedsætter risikoen for en lang række livsstilssygdomme, bl.a. hjertekarsygdomme, sukkersyge type 2, forhøjet blodtryk m.fl.

Det gode ved træning med sjippetove er at det er nemt at medbringe – uanset om du skal på ferie sydpå, på forretningsrejse eller måske i sommerhuset. Sjipning kræver lidt “albueplads” og lidt højt til løftet og intet mere. Så er du i gang.

Er du nybegynder skal du selvfølgelig have lidt tålmodighed som med al anden ny træning. Men er du vedholdende så vil du komme til at elske at træne med sjippetove.

Der findes et utal af forskellige måder du kan anvende sjippetovet på. Lad dig fx inspirer af de mange videoer der ligger på YouTube eller se efter i dit lokale fitness-/træningscenter om ikke de har nogle hold hvor de udbyder træning med sjipning.

KØB DIT SJIPPETOV I DAG

… og kom i gang med sjipning inden for få hverdage.

Se også vores andre sjippetove her

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.