Del på facebook
Del på Facebook
Del på email
Del på Mail

STERILE SÅRSERVIETTER

19,95 DKK

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

STERILE SÅRSERVIETTER

STERILE SÅRSERVIETTER TIL SMÅRIFTR OG SKRAMMER

Sterile sårservietter er en god hjælp til dit immunforsvar, så forsøg på indtrængen af virus og bakterier hæmmes. Dit immunforsvar består af mange komponenter hvis opgave er, at forhindre at sygdom trænger ind i din krop. En af disse komponenter er din hud. Huden er nemlig en meget vigtig del af dit immunforsvar, og det absolut yderste værn du har, imod at sundhedsskadelige bakterier og vira trænger ind i din krop.

Slår eller river du hul på din hud – selv om det drejer sig om en ganske lille rift – åbnes en ladeport for, at sygdomsfremkaldende bakterier og andre mikroorganismer benytter åbningen i huden som indgang til kroppen.

Derfor gælder det om at du så hurtigt som muligt, at får desinficeret det den beskadige hud. En effektiv metode til at desinficere rifter og småskrammer er ved anvendelse af disse sterile alkoholfrie sårservietter. Når området bliver aftørret med et desinficerende middel, som denne sårserviet hæmmes bakterier og andre skadelige mikrober, så du sikkert kan tillukke såret fx med en steril forbinding, et plaster eller lignende.

ANVEND DE STERILE SÅRSERVIETTER TIL MINDRE SÅR OG RIFTER

Jo hurtigere du får behandlet et sår, jo mindre risiko har du for, at der går infektion i det – og jo hurtigere heles såret.

Når du skal behandle et sår, så er der nogle grundregler du bør følge:

  • Hold generelt en god håndhygiejne så du ikke over overfører bakterier, virus og andre mikroorganismer til såret. Det betyder, at du skal gøre, hvad du kan for ikke at berøre såret direkte med dine fingre. Husk altid at vaske hænderne grundigt før og efter berøring.
  • Forsøg at rengøre huden rundt om såret. Det kan du gøre effektivt ved at anvende sårservietter. Eller vand og sæbe hvis det er tilgængeligt.
  • Selve såret kan du rengøre forsigtigt med sårrenseservietter eller vaske med en ren, fugtig klud.
  • Drejer det sig om mindre sår og og små rifter kan de tildækkes med plaster, så såret beskyttes og risikoen for, at såret rives op mindskes.
  • Hvis det drejer sig om større sår, kan disse tildækkes med en kompresforbinding eller anden steril forbinding.
  • Du skal i øvrigt være opmærksom på, at hvis såret er mere end 2-3 cm i længden og/eller gaber mere end 3-4 mm skal det tilses af læge. Det samme gør sig gældende, hvis såret er dybere end 0,5 cm. Dette gælder i høj grad sår ved led samt i ansigtet.
  • Drejer det sig om mindre rifter og sår eller mindre gabende sår (end 2-3 mm), kan du trække såret sammen med et plaster, så det lukkes til.
SÅDAN ANVENDER DU DEN STERILE SÅRSERVIET

Sårservietterne fås i en praktisk 10 stk. pakning, men hver enkelt serviet er pakket hver for sig. Den særskilte indpakning gør at servietterne holder sig længere.

Du kan nemt og ubesværet åbne pakningen, hvorefter servietten trækkes ud og foldes ud. For at få mest ud af servietten så anvend først den ene side hvorefter du folder den sammen, så den anden side også kan anvendes.

Pas på med at “skrubbe” hårdt ned i såret. Rens forsigtigt men omhyggeligt så eventuelle urenheder fjernes, og bakterier og andre mikrober dræbes af den desinficerende væske.

KØB DINE SÅRSERVIETTER NU!

… SÅ HAR DU DEM OM FÅ DAGE

Praktisk boks med 10 stk. enkeltpakkede sterile alkoholfrie sårservietter. Fås også i boks a 100 stk. Anvendes til rensning af mindre sår og rifter.

Anvendes til rensning og desinficering af mindre sår, skrammer og rifter.

Servietten er udført i et ekstra stærkt og blød materiale, og kan anvendes på alle hudtyper.

Sårservietterne er udført i et blødt stofmateriale i stedet for papir hvilket gør dem meget mildere ved anvendelse på huden.

Selve servietten er steril og alkoholfri, og imprægeret med steril saltvand (NaCl 0,9 %).

Renseserivetterne opfylder i øvrigt HSE standarder (Health, Safety and Environment)

Relaterede produkter

Scroll til toppen

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.