OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

THERA-BAND STABILTRÆNER

214,00 kr.299,00 kr.

Denne Thera-Band stabiltræner let er den nye generation af det kendte vippebræt.

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

THERA-BAND STABILTRÆNER

TRÆN DIN BALANCE- OG STABILITET MED EN THERA-BAND STABILTRÆNER

Thera-Band stabiltræner er den nye generation af det kendte vippebræt, som giver dig mulighed for specifik sportsrelateret balancetræning.

Med denne Thera-Band stabiltræner får du et unikt træningsredskab, der styrker dine motoriske færdigheder på en nem og tilgængelig måde.

Du kender sikkert til det klassiske vippebræt af træ, som har eksisteret i årtier. Med denne stabiltræner får du en moderne udgave.

Stabiltræneren er udført i et plastmateriale som ”giver sig”, så underlaget er ustabilt, når du træder op på det. Nu gælder det så om at få optrænet samarbejdet mellem dine følenerver og de motoriske nerver, som løber ud til dine muskler. Jo bedre/hurtigere samarbejde mellem føle- og bevægenerver jo bedre teknik når du dyrker din sport. Og dermed mindre risiko for vrid- og faldskader.

Med denne balancetræner kan du træne balance og koordinering fx i forbindelse med afsæt på et ben i løbediscipliner, kast af bold, slag til en golfbold, undvigemanøvrer i kontaktsport  og mange andre specifikke sportsgrene.

Hvis balancetræning er nyt for dig, eller du skal i gang med at træne op efter en skade eller pause, så er en stabiltræner let (grøn) formentlig et godt valg.

Er du erfaren med balancetræning eller vant til at dyrke idræt generelt, vil eksempelvis sværhedsgrad ”medium” (blå) eller ”svær” (sort) være at foretrække.

TRÆN BALANCE – OGSÅ DERHJEMME ELLER PÅ JOBBET

Er du seriøs idrætsudøver bør en stabiltræner eller anden form for vippebræt være en del af dit private træningsudstyr, så det altid er muligt at gennemføre en balancetræning.

På samme måde bør stabiltræneren eller vippebrættet være standardudstyr i enhver idrætsforening, fitnesscenter eller tilsvarende. Også på arbejdspladsen vil der være store fordele i at have stabilitetstrænere være til rådighed for medarbejderne.

KØB DIN THERA-BAND STABILTRÆNER NU!

… OG KOM I GANG MED AT TRÆNE DIN BALANCE OG KOORDINATION ALLEREDE OM FÅ DAGE

 

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.