OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

TRÆNINGSELASTIK MED HÅNDTAG

40,00 kr.47,50 kr.

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

TRÆNINGSELASTIK MED HÅNDTAG

KOM I FORM MED DENNE TRÆNINGSELASTIK MED HÅNDTAG

Med denne træningselastik med håndtag træner du nemt hele din krop, bryst, ryg, skuldre og arme etc.

Om du træner derhjemme, på ferien, på jobbet eller fx på forretningsrejsen, så er denne træningselastik nem at finde frem så du kan komme i gang med at få trænet.

Træningselastikken fylder stort set intet i din sportstaske, så er du træt af at dele træningsredskaber med de andre i fitnesscentret, så kan du jo med fordel tage din egen træningselastik med.

KØB DIN TRÆNINGSELASTIK MED HÅNDTAG NU!

… SÅ ER DU I GANG MED AT TRÆNE OM FÅ DAGE

FIND DEN SVÆRHEDSGRAD DER PASSER TIL DIG

Træningselastikkerne findes i 4 forskellige sværhedsgrader: X-Light, Light, Medium og Heavy, så det er nemt for dig, at vælge den der passer lige til dig og din aktuelle form.

Vær i øvrigt opmærksom på at de enkelte muskelgrupper helt naturligt er forskellige i styrke. Dine benmuskler er eksempelvis væsentligt stærkere end dine arme. Du kan derfor med fordel vælge nogle forskellige elastikker med forskellige sværhedsgrader.

Er du helt utrænet, ældre eller måske skadet, er det en god idé at starte med en af de lette sværhedsgrader, X-Light, Light eller Medium. Er du mand eller bare i god form, vil Heavy være et godt valg til dig.

Træner du regelmæssigt, skal du være opmærksom på, at din styrke hurtigt bliver forbedret. Vælg derfor med fordel træningselastikker i forskellige sværhedsgrader så du altid kan udfordre dine muskler og gøre dem stærkere.

HÅNDTAGENE GIVER DIG ET SIKKERT GREB NÅR DU TRÆNER

Med denne træningselastik sikrer du dig et godt greb, når du træner. Det gør det nemt for dig at træne, uanset hvilken muskel eller hvilke muskelgrupper du arbejder med.

KØB DIN TRÆNINGSELASTIK MED HÅNDTAG NU!

… SÅ ER DU I GANG MED AT TRÆNE OM FÅ DAGE

Se vores andre træningselastikker, booty bands og power bands.

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.