OPHØRSUDSALG - SPAR 50 % PÅ ALT SHOP NU! (Ingen fortrydelsesret)

Del på Facebook
Del på Mail

TRÆNINGSELASTIK

47,50 kr.140,00 kr.

Varen er udsolgt

Hvis du vil have besked om hvornår produktet igen er på lager, kan du udfylde formularen nedenfor.

TRÆNINGSELASTIK

FÅ MAKSIMAL MUSKELSTYRKE MED DENNE TRÆNINGSELASTIK

Med denne træningselastik 5,5 m har du et helt perfekt funktionel træningsredskab, hvis du for alvor vil træne tungt.

Med denne træningselastik får du hele 7 forskellige sværhedsgrader fra ekstra light til super Super Heavy. Super Heavy træningselastikken er for dig, der naturligt er stærk eller i rigtig god form og virkelig ønsker, at udfordre dig selv når du træner, mens eksempelvis ekstra light er for den utrænede eller skadede.

KØB DIN TRÆNINGSELASTIK NU!

… OG FÅ DEN LEVERET OM FÅ DAGE

MASSER AF FORDELE VED TRÆNINGSELASTIKKER

Med træningselastikker har du nogle helt indlysende fordele i forhold til eksempelvis de traditionelle træningsmaskiner i et fitnesscenter. Træning med elastikker, er det man kalder funktionel træning. Kort og godt betyder det, at de bevægelser du foretager under din elastiktræning, er meget lig den måde dit bevægeapparat er skabt til at fungere. Nemlig med et meget fint og koordineret samarbejde mellem dine mange forskellige muskler på én og samme tid.

Funktionel træning gør altså, at du samtidigt træner både de store og stærke muskler samtidig med de mindre. Dette reducerer effektivt risikoen for skader, og gør dig samtidig væsentligt stærkere generelt.

Vær opmærksom på at dersom du er ude af form, generelt ikke særlig fysisk stærk eller måske er skadet, så bør du vælge et af de elastikker med lavere sværhedsgrader.

TRÆN MED ELASTRIK – NÅR DET PASSER DIG OG HVOR

En af fordelene med træningselastikker er, at du kan træne når det passer dig, og hvor det passer dig. Træn på din græsplæne foran huset, på værelset, i stuen eller hvor, der nu lige er lidt albuerum. Træningen behøver nemlig ikke være i et træningscenter for at være effektivt. Effekten er på alle måder den samme, uanset hvor du træner.

Ønsker du at holde din gode form vedlige eller at bygge mere muskelmasse på, så er elastiktræning et godt valg. Du kan træne split, fokuseret og avanceret –  uanset hvad så giver træningselastikkerne dig masser af muligheder.

Med denne træningselastik kan du for alvor få trænet hele kroppen. Træn dine armmuskler i over- og underarm, brystmuskler, rygmuskler, mave, ben og balder.

Med hjemmetræning er du i gang på et øjeblik. Kør en hård og effektivt træningssession med al din fokus på træningen, eller tag en lille effektiv aktiv pause i mellem alt det andet du lige skal nå.

Tag din træningselastik med på ferien, på ferien til varme og sol eller tag elastikken med i sommerhuset.

Træner du i et fitnesscenter, så undgå bakterier og skidt og snavs ved at træne med dit eget træningselastik. Det fylder intet ved siden af dine sko og drikkedunk i din sportstaske.

TRÆNINGSELASTIKKER SOM BASISUDSTYR I IDRÆTSFORENINGEN

I enhver idrætsforening bør træningselastikker i forskellige sværhedsgrader desuden indgå som basis-træningsudstyr. Med træningselastikker har medlemmerne mulighed til at vedligeholde deres basis muskelstyrke samtidig med, at elastikkerne kan anvendes til at forebygge skader eller genopbygge efter skader.

Denne træningselastik får du i en 5,5 meter-pakning. Klip din elastik i præcis den længde eller de længder du har brug for.

KØB DIN TRÆNINGSELASTIK NU!

… OG FÅ DEN LEVERET OM FÅ DAGE

Relaterede produkter

Du kunne også være interesseret i...

Spar 15%

på første køb!

Rabatkode:

velkommenigang

Velkomsttilbuddet kan bruges én gang pr. kunde og kan ikke benyttes sammen med andre rabatkoder og/eller i forvejen nedsatte varer

Har du spørgsmål af nogen art, så er du altid velkommen til at kontakte os.